Mentor Valmennus on henkilökohtaista painonhallintaan, kunnon kehittymiseen, terveydentilan kohentamiseen liittyvää valmennusta. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin etsitään yhdessä sinulle sopiva valmentaja!

Mentor Turun valmentajat ovat kokeneita, monenlaisten haasteiden kanssa painineita ammattilaisia. Valmentajamme huomioivat ja kartoittavat lähtötilanteesi ja tavoitteesi, jonka jälkeen sinulle rakennetaan valmennussuunnitelma resurssiesi mukaan. Valmentaja seuraa edistymistäsi ja kuuntelee tuntemuksiasi, jotta harjoittelu pysyisi kehittävänä, riittävän haasteellisena, mielekkäänä ja turvallisena. 

Ennen Henkilökohtaisen valmennussuhteen aloittamista järjestetään asiakkaan kanssa ilmainen konsultaatiotapaaminen. Tapaamisen tarkoituksena on käydä läpi asiakkaan tavoitteita, resursseja ja varmistaa, että valmennuksella pystytään vastaamaan asiakkaan haasteisiin ja takaamaan optimaalinen ja toimiva yhteistyö. Näin päätöksenteko valmennussuhteen aloittamisesta on asiakkaalle helppoa ja turvallista. 

Timo Kujanen Rene Valtonen Petri Mähkä Daniela Björk Samuli Puikko Anita Kujanen Emmi Silvola Saara Valtonen