Mentor Ryhmävalmennus on yhteisöllinen ja motivoiva valmennuskokonaisuus, joka toteutetaan noin 15 henkilön ryhmissä. Jokainen ryhmän jäsen harjoittelee omalla tasollaan kokeneen valmentajan ohjauksessa, rinnakkain muiden ryhmäläisten kanssa.

Motivoiva valmennuskokonaisuus

Mentor Ryhmävalmennus – kokonaisuus koostuu syys- ja kevätlukukaudesta, joissa kunnon kehittymistä seurataan kuntokartoituksen sekä harjoituspäiväkirjan avulla. Ryhmävalmennuskurssit muuttuvat asteittain haastavimmiksi taito- ja kuntovaatimuksiltaan kunnon ja taitojen karttuessa. Jokainen kuitenkin toteuttaa valmennusohjelmaa oman osaamisensa ja kuntotasonsa mukaisesti valmennukseen kuuluvan sykeseurannan avulla. 

Mentor Ryhmävalmennus 

Mentor Ryhmävalmennusjaksot sisältävät kolme valmentajan ohjaamaa ryhmävalmennustuntia viikossa, harjoittelupäiväkirjan sekä harjoittelun aikaisen sykeseurannan. Ryhmävalmennusjaksoilla treenataan tehokkaasti sekä nousujohteisesti kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta. Kurssit ovat asteittain toisiaan haastavampia sekä intensiteetiltään että harjoitusliikkeiden vaativuudeltaan.

Seniori Ryhmävalmennus 

Mentorin Seniori Ryhmävalmennus on vanhemmille kuntosaliharjoittelijoille suunniteltu kokonaisuus. Jaksot ovat rakennettu samalla tavalla kuin Mentor Ryhmävalmennuksessa kuitenkin senioireiden tarpeet huomioiden. Seniori Ryhmävalmennusjaksot  sisältävät kaksi valmentajan ohjaamaa ryhmävalmennustuntia viikossa, sykeseurannan sekä kuntokartoituksen.  

Lisätietoa kursseista saat asiakaspalvelustamme!

 

Eteenpäin vievää harjoittelua

Kurssien kokonaisvaltainen, säännöllinen ja nousujohteinen harjoittelu luovat tuloksekkaan valmennuskokonaisuuden fyysisen kunnon osalta ja antavat eväiksi jatkoharjoittelulle hyvän teknisen ja tiedollisen osaamisen. Mentor Ryhmävalmennus sopii hyvin täysin aloittelijoille, mutta myös uusia kokemuksia ja motivaatiota hakeville kokeneemmille harjoittelijoille.

Mentor Ryhmävalmennuksen tulokset

  • lisää lihasta, vähemmän rasvaa
  • enemmän voimaa, parempi kestävyys
  • oikeaoppinen ruokailu, pysyvä painonhallinta
  • opi turvallinen treenitekniikka
  • liikunta osaksi arkea
  • kokonaisvaltainen hyvinvointi

Kurssit 75 €/4vkoa

Tule mukaan kursseillemme ja saavuta tavoitteesi tehokkaasti. Edellyttää jäsenyyden 65 €/kk.