Unelma toteen – nyt!


Liity jäseneksi

Treenaa 6 kk edullisesti 12 kk hinnoilla!


Onnistumisen tukena kaksi henkilökohtaista treenitapaamista valmentajan kanssa (arvo 240 €)!

Tuntuuko siltä, että kaipaat piristystä arkeesi? Haluaisitko panostaa omaan hyvinvointiisi? Meillä on sinulle ainutlaatuinen tilaisuus astua matkalle kohti terveellisempää ja energisempää elämää – liity Mentorin jäseneksi huippuedullisella tarjouksella!

Valitse joko pelkkä kuntosalijäsenyys tai päälle kehittämämme tehokkaat ryhmäliikuntatunnit. Molemmissa vaihtoehdoissa jäsenyyteen kuuluu tauotusmahdollisuus ja kaksi tapaamista valmentajan kanssa! 

Liity jäseneksi

 

Valitse jäsenyyden tyyppi

1) Kuntosali- ja ryhmäliikunta­jäsenyys 72 €/kk (norm. 82 €/kk!)

Kaikki ryhmäliikuntatunnit sekä kuntosalin käyttö 6 kuukauden ajan

Ota kaikki irti premium-kuntosalista sekä tunneista! Ainutlaatuiset Mentor Workouts -ryhmäliikuntatunnit ovat kokeneiden valmentajiemme omaa käsialaa, ja niiden vetäjänä toimii aina koulutettu liikunnanohjaaja.

Tunneilla voit nauttia liikunnasta muiden kanssa samanhenkisessä ilmapiirissä – omaan tahtiisi, sillä ohjaajamme huolehtivat treenin soveltuvuudesta jokaiselle. 

Siirry kauppaan ja valitse jäsenyyden tyypiksi "Kuntosali + ryhmäliikuntakortti 6kk"!

Liity jäseneksi

2) Kuntosalijäsenyys 54 €/kk (norm. 65 €/kk!)

Kolmen kuntosalimme palvelut 6 kuukauden ajan

On kuntosaleja ja sitten on Mentor-kuntosaleja. Meillä treenaat hyvässä seurassa, markkinoiden parhailla laitteilla. Salimme ovat erittäin monipuolisesti varustettuja ja kiinnitämme erityistä huomiota hyvään järjestykseen ja puhtauteen. 

Meillä sinun on helppo yhdistää toiminnallinen harjoittelu perinteiseen kuntosaliharjoitteluun. Mentor ei pysähdy: salejamme kehitetään jatkuvasti asiakkaidemme mieltymysten mukaisesti. 

Siirry kauppaan ja valitse jäsenyyden tyypiksi "Kuntosalikortti 6kk"!

Liity jäseneksi

Nämä mahtavat edut kuuluvat molempiin jäsenyys­vaihtoehtoihin:

2 Personal Trainer -tapaamista (2x120€ = 240€ ETU!)

  • Ammattilaisen ohjauksessa kohti tavoitteitasi!
  • Saat henkilökohtaista tukea ja vinkkejä.

1 kk tauotusmahdollisuus

  • Voit pitää tauon milloin haluat, itse valitsemasi kuukauden aikana.
  • Joustavuutta arjen kiireissä!

Tarjous on voimassa helmikuun ajan. Voit lunastaa tarjouksen myös liikuntaseteleillä: tule käymään 29.2 mennessä minkä tahansa keskuksemme asiakaspalveluun!

Itsensä voittamisen ja liikunnan riemua – Mentorilla!

Kuuden kuukauden määräaikainen jäsenyys. Tarjoushinta ei koske voimassa olevia jäsenyyksiä.

Nappaa tarjous

Tavoitteet toteen kahden treenitapaamisen avulla!

Haluamme tehdä liikuntaelämystäsi entistäkin henkilökohtaisemman ja tukea sinua matkallasi kohti omia tavoitteitasi. Siksi olemme sisällyttäneet mukaan yhden sijasta kaksi henkilökohtaista valmentajatapaamista!

1. Tavoitteiden asettaminen

Ensimmäisellä kerralla käydään läpi lähtötilanteesi sekä tavoitteesi. Teemme kevyen liikkuvuuteen ja tukilihaksiin keskittyvän harjoituksen, joka valmistaa kehoasi kohti tulevaa liikuntamatkaa. Tutustumme myös ryhmäliikunnan mahdollisuuksiin.

Tapaaminen on tilaisuus saada ammattilaisen näkökulmaa ja keskustella avoimesti siitä, mitä haluat saavuttaa. 

2. Sinun harjoituksesi

Seuraavaksi keskitytään asettamiisi tavoitteisiin käytännössä: toisella tapaamiskerralla teemme tavoitettasi tukevan harjoituksen. Samalla panostamme tekniikan hiomiseen ja liikkeiden oikean suorittamisen opetteluun, jotta treenisi olisi sekä tehokasta että turvallista. 

Tämä kuuden kuukauden jakso antaa sinulle mahdollisuuden nähdä konkreettisia tuloksia, ja valmentajan avulla saavutat tavoitteesi varmimmin. Liity mukaan ja aloita ainutlaatuinen matkasi terveempään minääsi! 

Verkkokauppaan

Kannustava yhteisö kutsuu liikkumaan

Mentorin kuntokeskuksissa treenataan parhaissa puitteissa, mutta ennen kaikkea haluamme nostaa esiin hyvän yhteishengen sekä asiakaspalvelun tason. Asiakkaidemme viihtyvyys on meille aina etusijalla!

Henkilökohtaisen treenitapaamisen avulla harjoittelu alkaa turvallisesti ja optimoidusti kohti asetettua tavoitetta – olipa se sitten energian lisääminen arkeen, kiinteytyminen tai mitä vaan! 

Mentorin jäsenyys ei ole pelkkää treeniä, vaan matka kohti uutta itseä. Näiden kuukausien aikana huomaat varmasti positiivisia muutoksia niin kehossasi kuin mielessäsi.

Ensiaskel kohti terveellisempää elämää tervetuloa Mentor-perheeseen!

Liity jäseneksi

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Verkkokauppa Ajanvaraus Ryhmäliikuntakalenteri