Jokaisen tavoitteelle sopivat palvelutTästä se lähtee, matkasi kohti uudenlaista, energisempää elämää. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin tavoitteistasi ja toiveistasi.

Kuntosali

On kuntosaleja ja sitten on Mentor-kuntosaleja. Meillä treenaat hyvässä seurassa, markkinoiden parhailla laitteilla. Salimme ovat erittäin monipuolisesti varustettuja ja kiinnitämme erityistä huomiota hyvään järjestykseen ja puhtauteen. Katso kuvat ja tule tutustumaan!

Lue lisää

Ryhmäliikunta

Mentorin ryhmäliikuntatunnit kuuluvat aina jäsenyyteen ja tarjolla on monipuolisia tuntivaihtoehtoja hyvin kevyistä erittäin raskaisiin treeneihin. Valitse siis tavoitteellesi ja kunnollesi sopiva tunti ja tule rohkeasti kokeilemaan! Ammattitaitoiset valmentajamme auttavat sinua mielellään.

Lue lisää

Henkilökohtainen valmennus

Oletko koskaan treenannut oman valmentajan kanssa? Jos et, tämä on tilaisuutesi aloittaa täysin uudenlainen vaihe elämässäsi. Oma valmentaja on tavoitteisiisi sitoutunut ammattilainen ja samalla innostava treenikaveri. Tutustu valmentajiimme, valitse sopivin ja sovi aika tapaamiseen.

Tutustu valmentajiin

Tavoiteryhmät

Ryhmässä on uskomattomasti energiaa! Oletpa sitten seniori, juniori, aloittelija, kokenut harjoittelija tai painonpudottaja, toteuta tavoitteesi Mentorin tavoiteryhmässä.

Tutustu vaihtoehtoihin

Palvelut yrityksille

Henkilökunnan hyvinvointi näkyy suoraan yrityksesi tuloksessa. Paljonko olet valmis panostamaan siihen? Meiltä saat järkevästi mitoitetun ja sisällöltään raudanlujan kokonaisuuden henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen. Tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä!

Tutustu palveluihin

Kuntotestaus

Onko konkreettinen kuntotavoite vielä asettamatta? Tai et tarkkaan tiedä miten, kuinka paljon ja millaisilla tehoilla sinun pitäisi harjoitella. Et ole ainoa, mutta asia on helposti ratkaistu. Varaa Mentorin kuntotestaus. Se on paras mahdollinen startti matkalla uudenlaiseen elämään.

Lue lisää

Hoitopalvelut

Moni kärsii turhaan lihaskivuista, jotka säännöllinen lihaksien huoltaminen ja rentouttaminen ammattilaisen käsittelyssä olisi ennaltaehkäissyt. Tee sinä toisin ja valitse itsellesi sopiva hoitomuoto ja hoitaja.

Lue lisää

Lapsiparkki

Voit antaa perheellesi enemmän aikaa ja energiaa vain voimalla itse hyvin. Keskity siis harjoittelun ajan 110 % itseesi ja nauti tekemisestä. Me pidämme sillä välin hyvän huolen jälkikasvustasi.

Lue lisää

Smoothiebaari

Oletko jo testannut Mentorin herkullisia smoothieita? Smoothiet sopivat välipalaksi ennen treeniä tai palautusjuomaksi treenin jälkeen. Voit vaikka tilata smoothien jo valmiiksi odottamaan sinua, kun saavut treeneistä! Kymmenen kerran smoothiepassi säilyy kätevästi asiakaspalvelussa eli sinun ei tarvitse edes kuljettaa lompakkoa mukanasi. Smoothiebaarin löydät sekä Hirvensalosta että Kuralasta!

Lue lisää

Seksuaalineuvonta

Seksuaalisuus on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia ja terveyttä. Seksuaalineuvonta on luottamuksellista ja vuorovaikutuksellista asiakastyötä, jossa hoidetaan ihmisen yksilöllisiä haasteita seksuaalisuuden alueella. Haasteet voivat liittyä esimerkiksi parisuhteeseen ja läheisyyteen tai itsetuntoon. Haluttomuus ja kehonkuvaan liittyvät ongelmat ovat yleisiä seksuaalineuvonnan aihealueita. Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen. 75€ / 55min Saara Valtonen Auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS)

Lue lisää

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Verkkokauppa Ajanvaraus Ryhmäliikuntakalenteri