Avajaiset 1/2023

Mentor Impivaara

Avataan tammikuussa 2023

Mentor Impivaara, kuntosali Jarkko Nieminen Areenalla


Huomio Turku: Mentor Impivaara avataan tammikuussa 2023 Jarkko Nieminen Areenalle.

Tasokkaasti varustellun kuntosalin lisäksi Mentor Impivaara tarjoaa muun muassa vuosien kehitystyöllä huippuunsa hiotun Mentor Workout -ryhmäliikuntavalikoiman sekä tavoiteryhmät. Hyödynnä vaikkapa lapsesi futisharkkoihin tai puolisosi tennistuntiin menevä aika treenaamalla parhaissa puitteissa! 

Mentorin jäsenenä käytössäsi ovat myös muut Areenan palvelut: Ota siis kunnon löylyt treenin jälkeen tai siemaile palautusjuoma klubitiloissa. Areenalta löytyy myös runsaasti latauspaikkoja sähköautoille.

Lupaamme muuttaa elämäsi. Tervetuloa ottamaan ensimmäinen askel – tuellamme sitä seuraa toinen, kolmas... kunnes huomaatkin juosseesi maratonin.

Hyvällä yhteis­hengellä huippu­tuloksiin


Meillä kaikki ovat samalla viivalla. Haluamme, että jokainen voi tulla treenaamaan ja tuntea olonsa turvalliseksi. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja haluamme ottaa hänen tarpeensa huomioon. Huikkaa siis meille, jos voimme tehdä jotakin paremmin!

Asiakastyytyväisyysmittausten mukaan eräitä tärkeimpiä syitä käydä Mentorilla ovat asiakaspalvelu ja hyvä yhteishenki. Pyrimme jatkuvaan kehitykseen, jotta jokainen käyntisi meillä olisi onnistunut.

Liity mukaan

Meistä kerrottua


"Uudelle salille voi olla jopa hieman pelottava tulla, mutta Mentorilla minut otettiin heti hyvin vastaan. Tunneilla on lämmin fiilis: vaikka päivä olisi ollut surkea, täällä mieli piristyy!"

Mentor impivaara

Ma

Ti

Ke

To

Pe

La

Su

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Yhteystiedot Ryhmäliikuntakalenteri