Mentor Turku – RyhmäliikuntaUniikkia ryhmäliikuntaa Turussa: Oma Mentor Workouts -konseptimme tarjoaa monipuolisia tuntivaihtoehtoja hyvin kevyistä erittäin raskaisiin treeneihin. Valitse siis tavoitteellesi ja kunnollesi sopiva tunti ja tule rohkeasti kokeilemaan! Ammattitaitoiset valmentajamme auttavat sinua mielellään.

Katso aikataulu

Haasta itsesi Mentor Workouts -tunneilla


Ainutlaatuiset Mentor Workouts -ryhmäliikuntatunnit ovat kokeneiden valmentajiemme omaa käsialaa, ja niiden vetäjänä toimii aina koulutettu liikunnanohjaaja. Me luomme tasoon uuden standardin: Rakastamme liikkua monipuolisesti voimailusta kehonhuoltoon, kevyestä äärimmäiseen. Nämä tunnit ovat pitkän kokemuksen hioma käsityksemme siitä, miten liikutaan tehokkaasti. 

Mentor Workouts -tunnit on jaettu neljään eri tuoteperheeseen, joista jokaisella on omat tavoitteensa. Kaikkien tuntiemme tarkoituksena on ohjata ihmisiä liikkumaan turvallisesti ja oppimaan uusia asioita.

Tunnin nimen perässä oleva kirjainyhdistelmä HR tarkoittaa, että käytössä on sykeseuranta. Reaaliaikainen sykeseuranta on yllättävän koukuttavaa: se kannustaa sinua saavuttamaan – tai jopa ylittämään – tavoitteesi ja antaa tunnin ohjaajalle tärkeää tietoa kunkin treenaajan kehityksestä. Kokeile ja ihastu!

Ilmoittaudu tunnille

Total Workouts

Total Body

Total Body Extreme

Total Step

Circuit Workouts

Power Circuit

Functional Circuit

Crosscardio Circuit

Kuntosali Circuit

Sykettä ja hauskaa

Mentor Bike

Party

PartyStep

Liikkuvuus ja kehonhallinta

Pilates

Jooga

Syvävenyttely

Barre

FasciaMethod

Kehonhuolto

Liikkuvuus

Core Pilates

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Verkkokauppa Ajanvaraus Ryhmäliikuntakalenteri