Mentor Turku – KuntosaliOn kuntosaleja ja sitten on Mentor-kuntosaleja. Meillä treenaat hyvässä seurassa, markkinoiden parhailla laitteilla. Salimme ovat erittäin monipuolisesti varustettuja ja kiinnitämme erityistä huomiota hyvään järjestykseen ja puhtauteen. Tule tutustumaan!

Kolmen laatusalin palvelut yhdellä kortilla

Mentor Turun kuntosaleilla jokainen yksityiskohta ja laitevalinta on kokeneiden valmentajien käsialaa. Meillä sinun on helppo yhdistää toiminnallinen harjoittelu perinteiseen kuntosaliharjoitteluun – kummastakaan tinkimättä.

Koska treenaaminen on meille elämäntapa, Mentorin kuntosaleilla harjoittelet tavoitteesta tai mieltymyksistä riippumatta parhaissa puitteissa ja parhailla välineillä. Laadukkaat laitteet takaavat onnistuneet treenit, olet sitten kuntoiluharrastusta aloittava tai optimaalista treeniärsykettä kaipaava harjoittelija.

Jäsenenämme et pääse kyllästymään, sillä voit treenata vaikka kaikissa kolmessa keskuksessamme. Saleja myös kehitetään jatkuvasti asiakkaidemme tarpeisiin vastaavaksi. Mentor ei pysähdy – tervetuloa kyytiin!

Mentorin jäseneksi Lue lisää

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Verkkokauppa Ajanvaraus Ryhmäliikuntakalenteri