HoitopalvelutMoni kärsii turhaan lihaskivuista, jotka säännöllinen lihaksien huoltaminen ja rentouttaminen ammattilaisen käsittelyssä olisi ennaltaehkäissyt. Tee sinä toisin ja valitse itsellesi sopiva hoitomuoto ja hoitaja.

Hieronta


Hierontapalvelut voivat olla ratkaisu sinulle, jos kärsit esimerkiksi niska-, hartia- ja selkäkivuista, huimauksesta, päänsärystä tai työ- ja urheiluperäisistä rasitusvammoista. Hieronnan ansiosta liikkuminen helpottuu ja keho palautuu nopeammin rasituksesta – hieronta onkin hyvä lisä aktiiviliikkujan elämään. Koulutetut hierojamme ovat terveydenhuollon ammattilaisia. Varaa aika hierontaan saman tien!

Voit varata ajan osoitteesta Avoinna24-palvelusta.

Katso hinnasto

Varaa netistä

Osteopatia Kuralassa


Osteopatiasta voit saada apua mm. selkä-, niska- ja hartiaperäisiin tai erilaisiin ylä- ja alaraajojen kiputiloihin tai liikerajoituksiin, päänsärkyyn ja migreeniin, lihaskireyksiin sekä erilaisiin hermoston kiputiloihin (esim. hermopinne). Osteopaatti on kehon rakenteen ja toiminnan asiantuntija. Käsittelemällä pääasiassa niveliä, lihaksia ja sidekudoksia osteopaatti pystyy vaikuttamaan laajasti kehon eri toimintoihin. Hoitotekniikat tuntuvat miellyttäviltä ja hoitoon voi tulla akuuteissakin kiputiloissa.

Katso hinnasto

Varaa soittamalla 010 322 5270

Fysioterapia

Fysioterapiapalveluiden ydin on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitamisessa sekä niiden ennaltaehkäisyssä. Tämä tarkoittaa terveyttä ja toimintakykyä edistävää neuvontaa ja ohjaamista, terapeuttista harjoittelua, manuaalista terapiaa sekä lihastasapaino- ja liikkuvuuskartoituksia. Fysioterapeuttisten harjoitteiden avulla paitsi harjoitetaan vaurioitunutta kudostasi, niin myös opetetaan sinulle lisää kehostasi. Ota yhteyttä ja varmista kuntoutumisesi sekä pysyvät muutokset toimintakyvyssäsi!

Katso hinnasto

Varaa timo.kaappa@gmail.com

Manuaalinen terapia

Manuaalinen terapia tarjoaa apua muun muassa seuraaviin vaivoihin:

  • Selkä- ja niskakipu, päänsärky
  • Ruoansulatushäiriöt
  • Stressin hallinta, unihäiriöt
  • Lymfaattinen hieronta

Mentor Impivaarassa

Katso hinnasto

Varaa netistä

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Verkkokauppa Ajanvaraus Ryhmäliikuntakalenteri