HoitopalvelutMoni kärsii turhaan lihaskivuista, jotka säännöllinen lihaksien huoltaminen ja rentouttaminen ammattilaisen käsittelyssä olisi ennaltaehkäissyt. Tee sinä toisin ja valitse itsellesi sopiva hoitomuoto ja hoitaja.

Hieronta


Hierontapalvelut voivat olla ratkaisu sinulle, jos kärsit esimerkiksi niska-, hartia- ja selkäkivuista, huimauksesta, päänsärystä tai työ- ja urheiluperäisistä rasitusvammoista. Hieronnan ansiosta liikkuminen helpottuu ja keho palautuu nopeammin rasituksesta – hieronta onkin hyvä lisä aktiiviliikkujan elämään. Koulutetut hierojamme ovat terveydenhuollon ammattilaisia. Varaa aika hierontaan saman tien!

Voit varata ajan osoitteesta Avoinna24-palvelusta tai puhelimitse:
010 322 5270 / Kurala
010 322 5277 / Hirvensalo

Katso hinnasto

Varaa netistä

Osteopatia Kuralassa


Osteopatiasta voit saada apua mm. selkä-, niska- ja hartiaperäisiin tai erilaisiin ylä- ja alaraajojen kiputiloihin tai liikerajoituksiin, päänsärkyyn ja migreeniin, lihaskireyksiin sekä erilaisiin hermoston kiputiloihin (esim. hermopinne). Osteopaatti on kehon rakenteen ja toiminnan asiantuntija. Käsittelemällä pääasiassa niveliä, lihaksia ja sidekudoksia osteopaatti pystyy vaikuttamaan laajasti kehon eri toimintoihin. Hoitotekniikat tuntuvat miellyttäviltä ja hoitoon voi tulla akuuteissakin kiputiloissa.

Katso hinnasto

Varaa soittamalla 010 322 5270

Fysioterapia


Fysioterapiapalveluiden ydin on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitamisessa sekä niiden ennaltaehkäisyssä. Tämä tarkoittaa terveyttä ja toimintakykyä edistävää neuvontaa ja ohjaamista, terapeuttista harjoittelua, manuaalista terapiaa sekä lihastasapaino- ja liikkuvuuskartoituksia. Fysioterapeuttisten harjoitteiden avulla paitsi harjoitetaan vaurioitunutta kudostasi, niin myös opetetaan sinulle lisää kehostasi. Ota yhteyttä ja varmista kuntoutumisesi sekä pysyvät muutokset toimintakyvyssäsi!

Katso hinnasto

Varaa aika:

Emmille: emmi.silvola@mentorgym.fi / 0405087553

Miialle: miia.kautto@mentorgym.fi / 0449829713

Ronille: roni.rekola@mentorgym.fi / 0505733652

Äitiysfysio­terapia


Miksi äitiysfysioterapiaa?
– Kivuttoman raskauden vuoksi. Tuki- ja liikuntaelinvaivoja ehkäistään lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelulla.
– Turvallinen liikunta läpi raskauden edistää synnytyksestä palautumista.
– Oikeanlaisella liikunnalla ehkäistään raskausajan diabetesta sekä edistetään lapsen kasvua ja kehitystä.

MUOKKAA

Varaa aikasi

emmi.silvola@mentorgym.fi

040 508 7553

Faskiamani­pulaatio


Faskiamanipulaatio on kehon lihas-/liikeketjuihin perustuva manuaalinen käsittely, jonka tavoitteena on edesauttaa faskiakerrosten liukumista. Ennen käsittelyä tehdään alkukartoitus, sisältäen haastattelun, liiketestit ja palpaatiotestit. Faskiamanipulaatio on Luigi Steccon kehittämä ja laajasti tutkittu apu tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen/kipujen hoitoon.

Faskia rakenteena ei veny ja sen ”liimautuessa” muihin pehmytkudosrakenteisiin, esim. loukkaantumisesta tai leikkauksesta johtuen, faskiakerrosten normaali liukuminen estyy ja syntyy ongelmia esim. voimantuotossa tai tasapainossa, liikerajoituksia tai kipua.

Varaa aikasi

 fysiokoskimaki@gmail.com

040 8368 884

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Yhteystiedot Ryhmäliikuntakalenteri