Mentor Turku – YritysliikuntaHenkilökunnan hyvinvointi näkyy suoraan yrityksesi tuloksessa. Paljonko olet valmis panostamaan siihen? Meiltä saat järkevästi mitoitetun ja sisällöltään raudanlujan kokonaisuuden henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen.

Yritysliikunnan hyöty kantaa pitkälle tulevaisuuteen


Mentor on yritysliikunnan ammattilainen: anna meidän motivoida liikkeelle myös heidät, joille liikunta ei tähän mennessä ole tuottanut elämyksiä.

Jokainen meistä tietää liikunnan tekevän hyvää sekä keholle että mielelle, mutta erityisesti yritysliikunnassa haasteena on saada mukaan myös ei-vielä liikkuva yhteisö. Meidän valttinamme on, että pystymme innostamaan ihmiset alasta ja työtehtävistä riippumatta. Inspiroiva yritystunti voi johtaa uuteen harrastukseen ja energisempään, terveempään arkeen. 

Viikoittaiset yritystunnit, kuntotestaus tai vaikkapa riemukkaat treenipikkujoulut – räätälöimme tarvittaessa juuri teille soveltuvan kokonaisuuden. Tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä!

Yritystunti


Työkavereiden kanssa yhdessä liikkuminen lisää yrityksen yhteisöllisyyttä sekä parantaa työntekijöiden hyvinvointia ja jaksamista. Mentor Turku tarjoaa yrityksien tarpeisiin suunniteltuja tunteja, joihin sisältyy suunnittelun lisäksi valmennus ja tilojen käyttö. Yritystunnit onnistuvat yksittäisinä palveluina tai jatkuvana suurempana kokonaisuutena. Kertokaa, mitä kaipaatte ja me suunnittelemme juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun!

Pyydä tarjous Rene Valtoselta:
rene.valtonen@mentorgym.fi / p. 040 704 5045

Hyvinvointia henkilökunnallesi

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Kuntotestaus


Kaipasi yrityksesi sitten kestävyyskunnon, lihaskunnon, liikkuvuuden tai kehonkoostumuksen mittausta, niin meiltä löytyy laadukas testivälineistö sekä ammattitaitoiset testaajat. Kuntotestauksen avulla henkilöstösi saa arvokasta tietoa kunnostaan ja testit ovatkin loistava tapa motivoiva työntekijä hetkeksi pohtimaan tavoitteitaan oman fyysisen hyvinvointinsa ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

Pyydä tarjous Rene Valtoselta:
rene.valtonen@mentorgym.fi / p. 040 704 5045

Räätälöity hyvinvointi­valmennus


Tarjoamme muitakin juuri sinun yrityksellesi ja henkilöstöllesi räätälöityjä liikunta- ja hyvinvointipalveluja. Ota yhteyttä ja suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

Pyydä tarjous Rene Valtoselta:
rene.valtonen@mentorgym.fi / p. 040 704 5045

Me liikumme Mentorilla

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Verkkokauppa Ajanvaraus Ryhmäliikuntakalenteri