Ole osa hyvinvoinnin vallankumousta!Liikuta, innosta, vaikuta!

Avoimet työpaikat Mentorilla


Mentor on pelin uudelleen määrittävä valmennuksellinen kuntokeskusmaailma Turussa. Tuemme jäsentemme hyvinvointia kolmen korkealaatuisen kuntokeskuksen voimin: meillä treenataan parhaissa puitteissa ja ennen kaikkea hyvässä seurassa. 

Meillä jokainen on samalla viivalla. Olemme omistautuneet luomaan kutsuvan ja turvallisen ympäristön, jossa asiakkaidemme viihtyvyys on aina etusijalla. Asiakastyytyväisyytemme on huipputasoa, mikä on suoraan sidoksissa tiimimme jäsenten sitoutumiseen.

Etsimme mukaan kaltaisiasi ammattilaisia, jotka haluavat kasvaa, kehittyä ja tarjota parasta palvelua – joka kerta. Katso avoimet työpaikkamme tai täytä avoin hakemus ja liity Mentor-perheeseen!

Täytä hakemus
Töitä tarjolla

Ryhmäliikunnan­ohjaaja

Etsimme energisiä ja inspiroivia ryhmäliikunnanohjaajia liittymään Mentor-perheeseen Turussa. Oletko valmis sytyttämään kipinän ja viemään asiakkaidemme treenikokemuksen uudelle tasolle?

Me tarjoamme sinulle:

 1. Kilpailukykyisen palkan.
 2. Lämpimän yhteishengen. Meillä vallitsee loistava yhteishenki, ja haluamme, että jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi ja osaksi tiimiä.
 3. Joustavat työtunnit. Mentorilla työskentelee ohjaajia juuri sen verran, että kaikille riittää varmasti töitä oman tarpeensa mukaisesti.
 4. Korkealuokkaisen työympäristön. Työskentelet laadukkaissa tiloissa markkinoiden parhaita laitteita hyödyntäen.

Asiakkaamme ovat meille kaikkein tärkeimpiä. Painotamme turvallisuutta, asiakastyytyväisyyttä, siisteyttä ja kaikkien mahdollisuutta olla oma itsensä.

Ei haittaa, vaikkei sinulla olisi useamman vuoden kokemusta alalta: Mentorin ryhmäliikuntatunnit ovat omaa käsialaamme, joten koulutamme sinut joka tapauksessa tuntisisältöihin ja tapoihimme toimia. Tärkeintä on hymy ja aito innostus hyvän fiiliksen nostattamiseen! 

Hae paikkaa!
Töitä tarjolla

Henkilö­kohtainen valmentaja / Personal trainer

Oletko henkilökohtainen valmentaja, joka haluaa olla osa todellista muutosta asiakkaiden elämässä? Mentor etsii nyt kokeneita personal trainereita auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa turvallisesti ja tehokkaasti sekä tarjoamaan kannustusta ja asiantuntemusta matkalla kohti hyvinvointia.

 • Suunnittele ja toteuta yksilöllisiä treeniohjelmia, jotka vastaavat asiakkaan tavoitteita ja kykyjä.
 • Valmenna asiakkaita yksi kerrallaan tai pienryhmissä.
 • Käytä syvällistä tietämystäsi anatomiasta, ravinnosta ja harjoittelutekniikoista parhaan mahdollisen valmennuskokemuksen tarjoamiseksi.

Tarjoamme sinulle:

 • Kilpailukykyisen palkan.
 • Koulutusta asiakkaan sitouttamiseen. Saat mahdollisuuden sparrata myyntitaitojasi ja oppia, miten saat asiakkaat sitoutumaan. Tarjoamme myös koulutusta henkilökohtaiseen valmentamiseen.
 • Tukeva ja dynaaminen tiimi. Meillä vallitsee loistava yhteishenki, ja haluamme, että jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi ja osaksi tiimiä.
 • Korkealuokkaisen työympäristön. Työskentelet laadukkaissa tiloissa markkinoiden parhaita laitteita hyödyntäen.

Odotamme sinulta sertifioitua personal trainer -pätevyyttä ja/tai liikunta-alan koulutusta. 

Hae paikkaa!

Kiinnostuitko?

Kerro, miksi juuri sinä olet oikea henkilö liittymään Mentor-tiimiin! Täytä oheinen lomake tai lähetä avoin hakemus osoitteeseen:

rene.valtonen@mentorgym.fi

Liity osaksi Mentor-perhettä ja auta meitä tekemään jokaisesta asiakaskohtaamisesta arvokas!


Lisätietoja antaa

Rene Valtonen
040 7045 045
rene.valtonen@mentorgym.fi

Hae töihin Mentorille


Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Verkkokauppa Ajanvaraus Ryhmäliikuntakalenteri