Ohjauksen kautta osaksi Mentor-perhettäHuippusuositut tutustumisjäsenyydet saatavilla taas pian!

3 kuukauden tutustumis­jäsenyys 165€ 


Tutustumisjäsenyyksiä on rajoitettu määrä!

Haluaisitko panostaa hyvinvointiisi, mutta salille meno mietityttää? Meillä on sinulle ratkaisu: ainutlaatuinen kolmen kuukauden kokeilujakso, jonka aikana saat mahdollisuuden tutustua Mentorin tarjoamiin palveluihin rauhassa.

Mentorin tutustumisjäsenyys on keino avata ovi terveellisempään ja aktiivisempaan elämäntyyliin, ilman stressiä tai paineita. Olemme tukenasi matkasi jokaisella askeleella – meidän tavoitteenamme on tehdä salille tulemisesta helppoa, miellyttävää ja innostavaa.

Huippusuositut tutustumisjäsenyydet tulevat taas pian! Paikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, joten pysy kuulolla!

Kokeilujakso sisältää kaiken tämän:

Henkilökohtainen treenitapaaminen

1 tapaamiskerta personal trainerin kanssa

Treenit käynnistyvät kattavalla valmentajan tapaamisella, jossa mm.

  • keskustellaan tavoitteistasi
  • laaditaan henkilökohtainen suunnitelma niiden saavuttamiseen
  • käydään harjoitukset yhdessä läpi 

Opastamme tietysti myös tarvittaessa laitteiden käyttöä, ja henkilökuntamme auttaa jatkossakin mielellään!

Premium-kuntosali

Kolmen kuntosalimme palvelut 3 kuukauden ajan

On kuntosaleja ja sitten on Mentor-kuntosaleja. Meillä treenaat hyvässä seurassa, markkinoiden parhailla laitteilla. Salimme ovat erittäin monipuolisesti varustettuja ja kiinnitämme erityistä huomiota hyvään järjestykseen ja puhtauteen. 

Meillä sinun on helppo yhdistää toiminnallinen harjoittelu perinteiseen kuntosaliharjoitteluun. Mentor ei pysähdy: salejamme kehitetään jatkuvasti asiakkaidemme mieltymysten mukaisesti. 

Lisää kuntosalista

Mentor Workouts -ryhmäliikunta

Vapaa pääsy kaikille tunneillemme 3 kuukauden ajan

Ainutlaatuiset Mentor Workouts -ryhmäliikuntatunnit ovat kokeneiden valmentajiemme omaa käsialaa, ja niiden vetäjänä toimii aina koulutettu liikunnanohjaaja.

Tunneilla voit nauttia liikunnasta muiden kanssa samanhenkisessä ilmapiirissä – omaan tahtiisi, sillä ohjaajamme huolehtivat treenin soveltuvuudesta jokaiselle. 

Tutustu tunteihin

Kannustavassa yhteisössä kohti tavoitetta

Mentor on kolmen toimipisteen kuntokeskusmaailma, joka on suunniteltu palvelemaan kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnin eri osa-alueilla. Meillä treenaat parhaissa puitteissa, mutta ennen kaikkea haluamme nostaa esiin hyvän yhteishengen sekä asiakaspalvelun tason. 

Kolmen kuukauden kokeilujakso tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden saavuttaa tavoitteesi. Ammattilaisen tuella aloitat harjoittelun turvallisesti ja maksimoit treenisi tulokset. 

Kokeilujakso ei ole pelkkä treeni, vaan matka kohti uutta itseäsi. Kolmen kuukauden aikana huomaat varmasti positiivisia muutoksia niin kehossasi kuin mielessäsi.

Ota ensiaskel kohti terveellisempää elämää tervetuloa Mentor-perheeseen!

Mentor muuttaa elämäsi

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Verkkokauppa Ajanvaraus Ryhmäliikuntakalenteri